Fittcouture

Šalát s pečenou paprikou

Mäso máte každý deň? Čo tak si spraviť pre zmenu šalát, ktorý vás aj zasýti?

Potrebujeme:

4 červené papriky,
2 strúčiky cesnaku,
olivový olej,
100 g choriza,
1 ČL údenej papriky,
2 400 g konzervy cíceru,
2 PL sherry octu,
hrsť rukoly,
4 vajíčka,
soľ.

Postup:

Na papier na pečenie poukladáme červenú papriku a cesnak, ktorý potrieme olivovým olejom. Pečieme 45 minút na 200°C. Papriky potom preložíme do misky a dáme na ňu fóliu. Po 10 minútach očistíme papriky od stopky a semienok a nakrájame na kúsky. Na panvici opečieme chorizo a potom pridáme cesnak a údenú papriku, opekáme 30 sekúnd. Pridáme ešte cícer a miešame 3-4 minúty. Zastriekame octom a stiahneme z ohňa. Pridáme papriky s rukolou a ešte opečené vajce.

Dobrú chuť Vám praje Fittcouture.

Pozrite si Fittcouture na Facebooku

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *